Varecha 10/2015:
Strukoviny

Pravda, 28. februára 2015     3 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 6. marca v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte recepty na dobroty s fazuľou, hrachom, šošovicou či cícerom, ktoré pripravili aj šéfkuchár Michal Hečko a jeho zástupca Kvetoslav Bojnák z hotela Mercure Bratislava Centrum. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.

Strukoviny v Pravde v piatok 6. 3. 2015.

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Horúci šalát z farebnej šošovice
- Taštičky s hrachovou plnkou
- Fazuľovicu so srnčím mäsom
- Rizoto zo žltého hrachu
- Červenú karí šošovicu s údeným tofu
- Tradičný cícerový humus
- Šošovicové sušienky
- Citrónový puding z červenej šošovice
- Maltskú fazuľovú nátierku bigilla
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?


Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)


Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné

Týždenník Varecha na Facebooku

Páči sa vám časopis Varecha? Lajknite nás!



Internetová Varecha.sk na Facebooku

Páči sa vám internetová Varecha.sk? Lajknite nás!




Diskusia k článku







 



TOPlist