Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné jedlá z cestovín, ktoré vás svojou nápaditosťou určite zaujmú. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na zapekané penne s kuracím mäsom, kukuricou a so syrom, cannelloni plnené ricottou a špenátom či sicílske tagliatelle s baklažánom, paradajkami a olivami.
Dozviete sa aj užitočné informácie o tom, ako sa v cestovinách vyznať, aká omáčka a aké víno sa ku ktorým hodia.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.
Tieto recepty na jedlá z cestovín na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:
- Zapekané penne s kuracím mäsom, kukuricou a so syrom
- Cannelloni plnené ricottou a špenátom
- Sicílske tagliatelle s baklažánom, paradajkami a olivami
- Špagety s opečeným chlebom, so slaninou a s čili
- Lahodné cestoviny so sušenou šunkou, s vajíčkom a parmezánom
- Casarecce so špargľou, s gorgonzolou a guanciale
- Cestoviny so slaninou a s hubami
- Tagliatelle so špenátovo-bazalkovým pestom
Prílohu Varecha nájdete v piatok 3. marca v denníku Pravda.
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku