Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné jedlá s údeným mäsom podľa overených receptov z portálu Varecha.sk.
Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na sladko-kyslú fazuľačku, podplamenník či na zapečenú údenú krkovičku.
Dozviete sa aj zaujímavosti o údení, niečo z histórie a pridáme aj zopár tipov na prípravu mäsa na domáce údenie.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha. Tieto recepty s údeným mäsom nájdete v prílohe Varecha
- Sladko-kyslá fazuľačka
- Podplamenník
- Sladká fazuľová polievka s údeným mäsom
- Hrachová kaša s údeným mäsom
- Zapečená údená krkovička
- Údená krkovička so zemiakovým prívarkom
- Údené mäso s medovo-horčicovou glazúrou a netradičným zemiakovým šalátom
- Hubové ragú na taliansky spôsob
- Údená krkovička s bôbovicou a so zemiakmi
Prílohu Varecha nájdete v piatok 21. februára v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...




Diskusia k článku