Príloha Varecha 18/2023:
Kysnuté slané chuťovky

Redakcia Varecha.sk, 4. mája 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na skvelé slané chuťovky z kysnutého cesta vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 5. mája.



Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť slané chuťovky z kysnutého cesta, ktoré budú chutiť celej rodine aj prípadnej návšteve. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na syrový koláč s kapustou a s klobásou, podplameník, či plnenú focacciu. Tiež nechýbajú rady, aby vám cesto dobre vykyslo, aj tipy čo robiť, ak sa to nepodarí.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na výborné kysnuté slané chuťovky na vás čakajú v prílohe Varecha:


- Syrový koláč s kapustou a klobásou
- Podplameník
- Plnená focaccia
- Výborná domáca pizza
- Špenátový börek
- Klbká so syrom a s medvedím cesnakom
- Kôprový osúch ako od babičky
- Calzone s ricottou a so šunkou

Prílohu Varecha nájdete v piatok 5. mája v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist