Recepty, kde je paradajky cherry nakladané
Rýchly domáci cézar šalát
Kuracie mäso opečieme na troche oleja na panvici a potom nakrájame na kocky. V tom istom...
Kuracie stehná na orientálny spôsob
Pečené kuracie stehná môžu chutiť aj neobvyklejšie. Vyskúšajte ich zaujímavo ochutiť a urobiť spolu s bulgurom....
Ryžovo-tuniakový šalát
Máte chuť na jednoduché a svieže jedlo? Tuniak, artičoky, olivy... všetko, po čom...
Syrovo-paradajkové Amorove šípy
Pripravte mini prekvapenie pre vaše lásky ako malé romantické pohostenie. Postačia vám k tomu drobné paradajky...
Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou
Táto lahodná kombinácia opečenej tilapie, špargle, cherry paradajok a citróna s ryžou SOS Classic vytvorí chutný a zdravý obed....
Pizzové slimáky z lístkového cesta
Mať doma v zálohe hotové lístkové cesto je vždy fajn, najmä keď si chcete pripraviť niečo...
Sýty šošovicový šalát
Šošovicu necháme namočenú odstáť asi hodinu a následne ju uvaríme (pozor nerozvariť). Uvarenú ju scedíme a...
Zeleninový šalát z rúry
Vychutnajte si baklažán, paradajky a kopu ďalšej zeleniny.
Olivový olej a feniklové semienka dodávajú tomuto...
Zeleninový koláč s bryndzou z bezlepkového lístkového cesta
Zásoby z letnej úrody treba vždy zužitkovať. My sme tak spravili v našom dnešnom recepte. Upiekli sme si slaný koláč s
cuketkou, paradajkami a skaramelizovanou cibuľkou....
Zapekané penne s paradajkami a s mozzarellou
Keď potrebujete bez veľkej prípravy a námahy urobiť obed alebo večeru, sú jedlá z jednej panvice...
Kuracie rezance s paletou chutí, farieb a vôní
Záleží na nás, čo sa nám podarí objaviť v zákutiach našich kuchýň, komôr, či „špajzov“!...
Vyprážané plnené šampiňóny
Šampiňóny očistíme a odrežeme stopky. Na oleji zľahka orestujeme nakrájanú šalotku a pretlačený cesnak.
Pizza z talianskej pšeničnej placky piadina
Korpus pizze z placky piadina je tenký a krásne chrumkavý. Je možné použiť aj arabské chlebové...
Zelená fazuľka s restovanými paradajkami
Sú zdravé, hodia sa ku grilovanému mäsu, aj ku steaku.
Krokety z batatového pyré
Inšpirovali sme sa cícerovými guľôčkami falafel a podarilo sa. Tieto batatové sú snáď ešte lahodnejšie....
Linguine s mrazenými morskými plodmi na víne
Boli by čerstvé morské plody lepšie? Jasné! Ale tie sa u nás aj tak kupujú rozmrazené, takže je to vlastne jedno....
Rezance s paradajkami a hrebenatkou
Hrebenatka jakubovská, vegetárián mora, má mäso s jemnou lieskovoorieškovou chuťou....
Arménsky šalát, zelenina s jablkovými čipsami a jogoplacky podľa sestier Heribanových
Sestry Heribanové sú najlepšími priateľkami a trávia spolu veľa času. Začali variť už v štrnástich rokoch....
Domáci chlieb bez kysnutia so zeleninovými nátierkami
Prišla nečakaná návšteva a vy potrebujete pripraviť rýchle pohostenie? Skúste tento rýchly, no zároveň chutný chlebík....
Pečené kuracie prsia plnené bryndzou
Prihoďte do pekáča ku kuraťu aj zeleninu, výsledok vás očarí.
Rýchly domáci cézar šalát
Kuracie mäso opečieme na troche oleja na panvici a potom nakrájame na kocky. V tom istom...
Kuracie stehná na orientálny spôsob
Pečené kuracie stehná môžu chutiť aj neobvyklejšie. Vyskúšajte ich zaujímavo ochutiť a urobiť spolu s bulgurom....
Ryžovo-tuniakový šalát
Máte chuť na jednoduché a svieže jedlo? Tuniak, artičoky, olivy... všetko, po čom...
Syrovo-paradajkové Amorove šípy
Pripravte mini prekvapenie pre vaše lásky ako malé romantické pohostenie. Postačia vám k tomu drobné paradajky...
Opečená tilapia so špargľou, s cherry paradajkami, citrónom a ryžou
Táto lahodná kombinácia opečenej tilapie, špargle, cherry paradajok a citróna s ryžou SOS Classic vytvorí chutný a zdravý obed....
Pizzové slimáky z lístkového cesta
Mať doma v zálohe hotové lístkové cesto je vždy fajn, najmä keď si chcete pripraviť niečo...
Sýty šošovicový šalát
Šošovicu necháme namočenú odstáť asi hodinu a následne ju uvaríme (pozor nerozvariť). Uvarenú ju scedíme a...
Zeleninový šalát z rúry
Vychutnajte si baklažán, paradajky a kopu ďalšej zeleniny. Olivový olej a feniklové semienka dodávajú tomuto...
Zeleninový koláč s bryndzou z bezlepkového lístkového cesta
Zásoby z letnej úrody treba vždy zužitkovať. My sme tak spravili v našom dnešnom recepte. Upiekli sme si slaný koláč s cuketkou, paradajkami a skaramelizovanou cibuľkou....
Zapekané penne s paradajkami a s mozzarellou
Keď potrebujete bez veľkej prípravy a námahy urobiť obed alebo večeru, sú jedlá z jednej panvice...
Kuracie rezance s paletou chutí, farieb a vôní
Záleží na nás, čo sa nám podarí objaviť v zákutiach našich kuchýň, komôr, či „špajzov“!...
Vyprážané plnené šampiňóny
Šampiňóny očistíme a odrežeme stopky. Na oleji zľahka orestujeme nakrájanú šalotku a pretlačený cesnak.
Pizza z talianskej pšeničnej placky piadina
Korpus pizze z placky piadina je tenký a krásne chrumkavý. Je možné použiť aj arabské chlebové...
Zelená fazuľka s restovanými paradajkami
Sú zdravé, hodia sa ku grilovanému mäsu, aj ku steaku.
Krokety z batatového pyré
Inšpirovali sme sa cícerovými guľôčkami falafel a podarilo sa. Tieto batatové sú snáď ešte lahodnejšie....
Linguine s mrazenými morskými plodmi na víne
Boli by čerstvé morské plody lepšie? Jasné! Ale tie sa u nás aj tak kupujú rozmrazené, takže je to vlastne jedno....
Rezance s paradajkami a hrebenatkou
Hrebenatka jakubovská, vegetárián mora, má mäso s jemnou lieskovoorieškovou chuťou....
Arménsky šalát, zelenina s jablkovými čipsami a jogoplacky podľa sestier Heribanových
Sestry Heribanové sú najlepšími priateľkami a trávia spolu veľa času. Začali variť už v štrnástich rokoch....
Domáci chlieb bez kysnutia so zeleninovými nátierkami
Prišla nečakaná návšteva a vy potrebujete pripraviť rýchle pohostenie? Skúste tento rýchly, no zároveň chutný chlebík....
Pečené kuracie prsia plnené bryndzou
Prihoďte do pekáča ku kuraťu aj zeleninu, výsledok vás očarí.