
Večera:
Slaný bryndzovo-smotanový koláč
Tento koláč naslano je jednoduchý a veľmi chutný. Málo ingrediencií a zvládne ho naozaj každý.

Ako ušetriť:
Kedy je dôležité rúru predhriať a kedy sú to zbytočne vyhodené peniaze?
Nie vždy je potrebné rúru predtým, než do nej vložíte jedlo, predhrievať. Stojí to totiž čas aj peniaze.

Uplatní sa aj v teplej kuchyni:
Pizza, cestoviny, cheesecake aj buchty. 11 chutných nápadov, čo urobiť z cottage syra
Cottage syr je super prísadou nielen do šalátov a nátierok. Viete o tom, že z neho môžete uvariť gnocchi, upiecť buchty, pizzu alebo slané chuťovky?

Najlepšie júnové recepty:
Tipnite si, aký koláč sa piekol najčastejšie a ktoré ovocie bolo najobľúbenejšie
Uplynulý mesiac na Varechu pribudlo hneď niekoľko receptov na jednoduchý koláč, ktorý sa v lete pečie snáď v každej rodine.