Mango

Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú mango:

«1 2 3 4 »
Rucola šalát s avokádom, mangom a cherry paradajkami Rucola šalát s avokádom, mangom a cherry paradajkami Vaše

je to zaujímavá kombinacia avokáda a manga, poprípade kuracieho mäsa, ale velmi chutná kombinácia ...

Jahodovo-mango raňajky od KajusiQQ (fotorecept) Jahodovo-mango raňajky od KajusiQQ (fotorecept) Vaše

Tak keď som doma a nie na internáte mam k dispozícii mixér a veľa veľa času:)....tak si svoje tradične raňajky robím takto:)

Cheesecake mascarpone speculoos a ovocná poleva Cheesecake mascarpone speculoos a ovocná poleva Vaše

Prepáčte za polohu obrázku, ale keď som ho dala nastojato, tak ho nebolo vidno, nevie niekto preco? :) Existuje mnoho verzií tohto klasického amerického koláčika. Ja vám dnes ponúkam túto - je to asi pre 6 osôb, podľa toho akú formu použijete a akí ste jedlíci. Ja používam cukrárenske kruhy, kedže sú menšie ako tortové formy. A čo sa týka výberu ovocia, nechajte viesť fantáziou.

Veľkonočné svieže rezy à la KajusiQQ (fotorecept) Veľkonočné svieže rezy à la KajusiQQ (fotorecept) Vaše

Moje veľkonočné fantazírovanie v kuchyni:)...Recept je základ tzv. kiwi rezov ktoré som si pozmenila a kedže je veľká noc a pred nedávnom som robila cheesecake s takýmito zajačikmi napadlo ma že to takto pozmením:)) Jednoduche,ľahké,efektívne:).......Dúfam že sa vam bude páčiť a možno inšpirujem na buducu veľkú noc:):)

Recept bez obrázku Mangový krém Vaše

Tento krém je veľmi osviežujúci...Mám ho rada :))

Veľkonočný tvarohovo-mango zákusok(fotorecept) Veľkonočný tvarohovo-mango zákusok(fotorecept) Vaše

ovocie možme dať akekoľvek:)......ale my máme radi mango:).....a tie zajačiky by som z iného ťažko spravila:)......mňam mňam:) tento recept mam z nejakeho časopisu už ani neviem z akeho :) je úžastný a vobec nie sladký taký akurát:)

Kuracie prsia Karibik Kuracie prsia Karibik Vaše

Tento recept som robila podľa seba. V chladničke mi ostalo nejaké ovocie tak som ho skombinovala s mäskom a výsledok sa myslím že podaril :) Množstvo surovín nech si každý zvolí podľa seba a podľa množstva hladných krkov ...

Kuracie karí s mangom Kuracie karí s mangom Vaše

Cibuľu nakrájame na drobno a speníme na oleji. Pridáme koreniny a krátko restujeme.

Kokosová panna cotta a mangové želé(fotorecept) Kokosová panna cotta a mangové želé(fotorecept) Vaše

Panna cottu mam velmi rada. Pre mna je to hadam najednoduchsi dezert na svete. Mam ho rada pre jeho krasnu kremovu konzistenciu, pre jeho jemnu chut a hlavne jednoduchu pripravu. Mam ho rada aj pre jeho nespocetne mnozstvo chutovych variacii. Mozete si ju urobit nasladko alebo dokonca aj vo verzii bez cukru a doplnkom k nej byva kaviar, losos alebo rozne drobne zeleniny. Komu jak je libo:). Ja vsak mam rada sladke, takze u mna tento klasicky taliansky dezertik dnes v sladkej verzii.

Kroketky z ovsených vločiek s mangom (fotorecept) Kroketky z ovsených vločiek s mangom (fotorecept) Vaše

Rozmýšľal som , že čo uvarím na obed a spomenul som si , že manželka miluje fašírky z ovsených vločiek . A potom som si spomenul , že ja predsa ešte stále milujem manželku a bolo rozhodnuté !!! Obohatil som klasické fašírky z ovsených vločiek o , pre nás , exotické mango . Pochutili sme si . Spomeňte si , že sa ešte milujete !!! Vznikajú z toho fajné jedlá .

Rybací šalát s chrumkavou bagetou Rybací šalát s chrumkavou bagetou

Do misy dáme zmes pripravenej zeleniny. Mrkvu nastrúhame na pásiky a ostatnú zeleninu a mango na kocky. Zalejeme olivovým olejom, balzamikovým octom a dochutíme oreganom a soľou.

Mango brûlée a banánové lievance (fotorecept) Mango brûlée a banánové lievance (fotorecept) Vaše

Pripravíme si veľmi zrelé banány. Ošúpeme ich a preložíme do misy.

Hovädzí špíz s mangovou salsou Hovädzí špíz s mangovou salsou

Mäso priečne nakrájame na tenké dlhé pásiky. Z citrónovej trávy, cesnaku, papričiek jalapenos, sójovej omáčky, hnedého cukru, limetkovej šťavy a oleja pripravíme marinádu. Nakrájaný pupok marinujeme asi hodinu.

Ovocný tartar s kokosovou omáčkou s bacardi a tvarohovou penou Ovocný tartar s kokosovou omáčkou s bacardi a tvarohovou penou

Trstinový cukor rozpustíme na malej panvici. Keď je rozpustený, pridáme maslo, zalejeme kokosovým mliekom a povaríme, kým sa cukor neroztopí a omáčka nezhustne. Pridáme bacardi a dochutíme limetkovou šťavou.

Ovocná torta Ovocná torta

Cottage syr zmiešame s vanilínovým cukrom a so šťavou z limety. Želatínu rozpustíme v 100 ml vody podľa návodu a mierne ju zohrievame, kým neostane číra. Dáme trocha vychladnúť a vmiešame do ochuteného syra.

Čokoládová kocka s ovocím Čokoládová kocka s ovocím Vaše

Recept pochádza z TV , Kamila Magálová si pozvala dvoch hostí a jeden z nich robil túto kocku. Dnes som ju skúšala piecť ja. Fotku pridám po Veľkej noci.

Kokosové oči Kokosové oči Vaše

Pri prilezitosti Velkonocnych sviatkov som mal chut na nieco sladsie, ale nie prilis sladke, zaroven nieco s kokosom. Na zaklade tychto podmienok som skombinoval tieto suroviny tak ako je opisane nizsie. Nie som velmi skuseny v peceni sladkosti a moje skusenosti s pecenim sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. Takze velmi rad prijmem akukolvek radu.

«1 2 3 4 »


Aktuálne súťaže

Súťaž na september o najlepší nápad, návod či fotopostup
Súťažime aj v septembri! Zapojte do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.

Súťaž o najlepší nedeľný obed so Zlatou edíciou Somat a Pur
Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a zapojte sa do veľkej receptovej súťaže o najlepší nedeľňajší obed. Pozvite nás do vašej kuchyne a podeľte sa s nami o váš sviatočný nedeľňajší obed. Získajte fantastické ceny a pochváľte sa čitateľom so svojím zlatom na tanieri.


Denný súhrn receptov Novinka!

« August
September 2015
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist