Mango

Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú mango:

«1 2 3 4 »
Veľkonočné svieže rezy à la KajusiQQ (fotorecept) Veľkonočné svieže rezy à la KajusiQQ (fotorecept) Vaše

Moje veľkonočné fantazírovanie v kuchyni:)...Recept je základ tzv. kiwi rezov ktoré som si pozmenila a kedže je veľká noc a pred nedávnom som robila cheesecake s takýmito zajačikmi napadlo ma že to takto pozmením:)) Jednoduche,ľahké,efektívne:).......Dúfam že sa vam bude páčiť a možno inšpirujem na buducu veľkú noc:):)

Recept bez obrázku Mangový krém Vaše

Tento krém je veľmi osviežujúci...Mám ho rada :))

Veľkonočný tvarohovo-mango zákusok(fotorecept) Veľkonočný tvarohovo-mango zákusok(fotorecept) Vaše

ovocie možme dať akekoľvek:)......ale my máme radi mango:).....a tie zajačiky by som z iného ťažko spravila:)......mňam mňam:) tento recept mam z nejakeho časopisu už ani neviem z akeho :) je úžastný a vobec nie sladký taký akurát:)

Kuracie prsia Karibik Kuracie prsia Karibik Vaše

Tento recept som robila podľa seba. V chladničke mi ostalo nejaké ovocie tak som ho skombinovala s mäskom a výsledok sa myslím že podaril :) Množstvo surovín nech si každý zvolí podľa seba a podľa množstva hladných krkov ...

Kuracie karí s mangom Kuracie karí s mangom Vaše

Cibuľu nakrájame na drobno a speníme na oleji. Pridáme koreniny a krátko restujeme.

Kokosová panna cotta a mangové želé(fotorecept) Kokosová panna cotta a mangové želé(fotorecept) Vaše

Panna cottu mam velmi rada. Pre mna je to hadam najednoduchsi dezert na svete. Mam ho rada pre jeho krasnu kremovu konzistenciu, pre jeho jemnu chut a hlavne jednoduchu pripravu. Mam ho rada aj pre jeho nespocetne mnozstvo chutovych variacii. Mozete si ju urobit nasladko alebo dokonca aj vo verzii bez cukru a doplnkom k nej byva kaviar, losos alebo rozne drobne zeleniny. Komu jak je libo:). Ja vsak mam rada sladke, takze u mna tento klasicky taliansky dezertik dnes v sladkej verzii.

Kroketky z ovsených vločiek s mangom (fotorecept) Kroketky z ovsených vločiek s mangom (fotorecept) Vaše

Rozmýšľal som , že čo uvarím na obed a spomenul som si , že manželka miluje fašírky z ovsených vločiek . A potom som si spomenul , že ja predsa ešte stále milujem manželku a bolo rozhodnuté !!! Obohatil som klasické fašírky z ovsených vločiek o , pre nás , exotické mango . Pochutili sme si . Spomeňte si , že sa ešte milujete !!! Vznikajú z toho fajné jedlá .

Rybací šalát s chrumkavou bagetou Rybací šalát s chrumkavou bagetou

Do misy dáme zmes pripravenej zeleniny. Mrkvu nastrúhame na pásiky a ostatnú zeleninu a mango na kocky. Zalejeme olivovým olejom, balzamikovým octom a dochutíme oreganom a soľou.

Mango brûlée a banánové lievance (fotorecept) Mango brûlée a banánové lievance (fotorecept) Vaše

Pripravíme si veľmi zrelé banány. Ošúpeme ich a preložíme do misy.

Hovädzí špíz s mangovou salsou Hovädzí špíz s mangovou salsou

Mäso priečne nakrájame na tenké dlhé pásiky. Z citrónovej trávy, cesnaku, papričiek jalapenos, sójovej omáčky, hnedého cukru, limetkovej šťavy a oleja pripravíme marinádu. Nakrájaný pupok marinujeme asi hodinu.

Ovocný tartar s kokosovou omáčkou s bacardi a tvarohovou penou Ovocný tartar s kokosovou omáčkou s bacardi a tvarohovou penou

Trstinový cukor rozpustíme na malej panvici. Keď je rozpustený, pridáme maslo, zalejeme kokosovým mliekom a povaríme, kým sa cukor neroztopí a omáčka nezhustne. Pridáme bacardi a dochutíme limetkovou šťavou.

Ovocná torta Ovocná torta

Cottage syr zmiešame s vanilínovým cukrom a so šťavou z limety. Želatínu rozpustíme v 100 ml vody podľa návodu a mierne ju zohrievame, kým neostane číra. Dáme trocha vychladnúť a vmiešame do ochuteného syra.

Čokoládová kocka s ovocím Čokoládová kocka s ovocím Vaše

Recept pochádza z TV , Kamila Magálová si pozvala dvoch hostí a jeden z nich robil túto kocku. Dnes som ju skúšala piecť ja. Fotku pridám po Veľkej noci.

Kokosové oči Kokosové oči Vaše

Pri prilezitosti Velkonocnych sviatkov som mal chut na nieco sladsie, ale nie prilis sladke, zaroven nieco s kokosom. Na zaklade tychto podmienok som skombinoval tieto suroviny tak ako je opisane nizsie. Nie som velmi skuseny v peceni sladkosti a moje skusenosti s pecenim sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. Takze velmi rad prijmem akukolvek radu.

Mangový šalát Mangový šalát Vaše

Pôvodný brazílsky recept na šalát z čerstvého zrelého manga so syrom som trochu upravil-menej výrazný žltý syr som nahradil pikantnejším pecorinom.Výsledok je prekvapujúci-sladké a aromatické mango skvelo dopĺňa výraznú chuť pecorina a spolu tvoria nesmierne harmonický celok.Šalát možno servírovať samostatne ale aj ako súčasť studeného bufetu.V lete aj ako ľahkú a osviežujúcu večeru.Ak práve nemáte v chladničke pecorino,dá sa použiť aj eidam,prípadne ementál,chuť bude samozrejme trochu odlišná.

Čokoládové fondue (fotorecept) Čokoládové fondue (fotorecept) Vaše

Dlho som túžila po nádobe na fondue. Keďže som celý rok bola dobrá, na Vianoce som ju dostala. Odvtedy je častou súčasťou našich večerov fondue - syrové skôr pre väčších, čokoládové pre menších stravníkov. Dnes vám ponúkam jeden z čokoládových receptov.

«1 2 3 4 »


Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: S farbami vás pečenie bude baviť
Koláče a zákusky by nemali len dobre chutiť, ale aj lákavo vyzerať. Dr.Oetker teraz prináša novinku, ktorá poteší všetky milovníčky pečenia a zdobenia.

Súťaž „Najkrajšia veľkonočná kraslica“ na Pravda.sk
Veľkonočná súťaž o najkrajšiu kraslicu na Pravda.sk pokračuje aj tento rok.

TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca február 2015
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci február 2015.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca február 2015
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci február.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Marec
Apríl 2015
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Magazín

Igorove prsia
Odborná degustácia vín k 20. ročníku Vínnych trhov Pezinok je za nami. Päť komisií prehodnotilo takmer päťsto vín za dva dni.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist