Fazuľa farebná


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú fazuľa farebná:

Čierna polievka z Terchovej (fotorecept) Čierna polievka z Terchovej (fotorecept) Vaše

Každá rodina ma svoje jedinečné recepty, spôsob prípravy jedál, či stolovania na Vianoce. U nás v Terchovej roky pripravujeme túto Čiernu polievku, ktorá nasleduje po oblátkach, kapustnici a rybe so šalátom. :) Jej vôňa je typická, vianočná - zmes sušených sliviek, klinčekov a škorice, hmmm :) Podľa našej starej mamy je to typické terchovské vianočné jedlo, avšak mladí ľudia ju už nepoznajú...Nech sa páči, vyskúšajte :) Alebo pozývam na ochutnanie do Terchovej ;)

Hŕstková polievka s údeným rebierkom Hŕstková polievka s údeným rebierkom Vaše

Priznám sa, že som túto polievku dnes varila prvý krát, takže nemôžem napísať, že patrí medzi naše obľúbené jedlá..no , po dnešnom dni veru viac nezaváham..je skutočne výborná..

Fazuľová polievka s klobáskou a kôprom Fazuľová polievka s klobáskou a kôprom Vaše

Velmi chutné jedlo, ktoré veru máme radi.Varíme ju často ako v lete tak aj cez zimu..dobrá údená klobáska dá tomu taký fajný šmrnc.

Ukrajinský boršč  (fotorecept) Ukrajinský boršč (fotorecept) Vaše

Je nespočetné množstvo receptov na boršč - sýtu polievku, ktorú milujem ... Tento je vraj od pravej ukrajinky ... inšpirovala som sa na www.1recept.com/a/ ... a zaujal ma tým, že je iný ako ostatné a sú tam popísané návody a rady k jeho príprave.

Refried beans - opražená fazuľová kaša Refried beans - opražená fazuľová kaša Vaše

Chcela som pripraviť jedlo, ktoré malo medzi ingredienciami uvedené refried beans. Vygooglila som, uvarila som a nikdy by som si nepomyslela, že ma fazuľa môže tak milo prekvapiť svojou chuťou.

Slovenská hrstková polievka Slovenská hrstková polievka Vaše

Je to výborná polievka slovenskej kuchyne, vhodná na chladnejšie dni i pôstne obdobie. Varím ju podľa receptu, ktorý bol uverejnený v kalendári Gazdinka 2007. Je veľmi chutná a výdatná.

Kuracie stehná na šolete Kuracie stehná na šolete Vaše

Šolet je strukovinové jedlo, krorési židia pripravujú na sabat deň vopred v kameninovej nádobe v rúre, kde potom vydrží teplý až do druhého dňa.Je to dosť tučné jedlo, pretože sa nešetrí masťou a najčastejšie sa podáva s pečenými husacími stehnami alebo údeným.Zato je veľmi chutné. Ja pripravujem takú ľahšiu variantu na prípravu aj na kalórie.

Recept bez obrázku Fazuľovica ze Trnavy Vaše

Obľúbený recept môjho svokra pochádzajúceho z Trnavy. Recept, ktorý prekonal môj rozvod a do dnešného dňa je v mojej rodine víťaz v kategórii polievka !

Recept bez obrázku Šutelica Vaše

Ked som pocul prvy krat o tejto polievke...neveril som ze by to bolo jedle, ale verte je super...



Aktuálne súťaže

TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca december 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca december 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december starého roku.

Súťaž na január o najlepší nápad, návod či fotopostup
Aj v tomto roku súťažíme o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

Súťaž na január o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Súťaž o najlepší recept pokračuje aj v tomto roku. Hľadáme najobľúbenejšie recepty v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).


Denný súhrn receptov Novinka!

« December
Január 2015
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 31

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist