Prepelica na dulovom čatní
Prepelice opečieme z oboch strán na masle. Pridáme tymian, bobkový list a borievky a pečieme...
Jelenie stehno s višňami
Mäso dobre prešpikujeme slaninou a marinujeme 24 hodín v oleji s octom, borievkami a soľou. Na...
Tortička z diviny a rezancov
Uvarenú divinu a šampiňóny nakrájame na rezance a opečieme na masle.
Soté z diviny na divoko
TOTO NIE JE STROGANOFF, TREBA TEN NAZOV UPRAVIT. REDAKCIA Tento recept mám od mojej maminky...
Zajac na mrkve
Zajíce jsem dělala naposledy snad před 15 lety. Tehdy mi kamarádka donesla zajíce a taky recept...
Zbojnícka mladosť
Tento recept robieval kedysi môj otec pred 30 rokmi a veľmi nám to chutilo. Názov tohto...
Guláš z diviny
Mäso pokrájame na kúsky, nadrobno pokrájame cibuľu, speníme ich na oleji doružova, pridáme mäso a podusíme. Potom...
Kuracie stehienka Piri-piri s prílohou zo sladkých zemiakov s feta syrom
Tento portugalský recept - verzia Jamieho Olivera - ma dostal:), akurát som nedala viac...
Medailónky z daniela s marinovanou hruškou, portito omáčkou a grilovanou polentou
Chrbát z daniela umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame na plátky hrubé 1, 5 až 2...
Jelení paprikáš s maslovými haluškami
Odblanené jelenie mäso pokrájame na menšie kocky. Cibuľu speníme na masti, pridáme mäso, osolíme,...
Jelení chrbát s dubákovo– divinovými guľôčkami
Mäso umyjeme, očistíme a namarinujeme soľou, korením, borievkou, tymianom a olejom. Po...
Filety zo zveriny s pórovo-šampiňónovou omáčkou
Tento recept je originálne zo sobieho mäsa. A keďže na Slovensku sa nedá kúpiť, tak sa dá...
Jelení rezeň v ginovo-smotanovej omáčke
Mäso očistíme, nakrájame na plátky, naklepeme, nasolíme, okoreníme a obalíme v múke.
Pečený diviak na zázvorovo–medovej omáčke
Rúru rozohrejeme na 130 0C. Jednu cibuľu prešpikujeme klinčekmi. Mäso prudko opečieme na oleji, ...
Gnocchi s bažantím ragú
Bažantie prsia nakrájame na kocky. Najemno nakrájame šalotku, speníme na masle, pridáme nakrájaného bažanta,...
Srnčí tataráčik s prepeličími očami
Srnčí chrbát očistíme a najemno rozsekáme nožom. Pridáme najemno rozsekanú šalotku, mätu, horčicu, ...
Srnčie medailóniky s vanilkovo–brusnicovou omáčkou
Srnčie medailóniky očistíme a opečieme na oleji. Po opečení osolíme, okoreníme a dáme asi na...
Srnec na tymiáne
... srnec zo Slovenska, cesnak zo Španielska, Maďarská papriková pasta, horčica z Francúzska...
Divinová terina s mandľami a brusnicami
Opracované mäso osolíme, okoreníme a vložíme do rozohriateho hrnca s olivovým olejom. Opekáme zo všetkých...
Živánka z daniela
Konečne som sa dostala k divine, možno pre niekoho bude racept jednoduchý, ale ja som živánku robila...
Zverinová paštéta s brusnicami a medovou cibuľkou
V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou....
Kotlíkový guláš z diviny na plyne
ešte nebol deň aby nezapršalo a keďže mam chuť na dobrý kotlikáč tak som si ho dnes...
Diviačie mäso s medom a bylinkami
Inšpirovala som sa: http://varecha. pravda. sk/recepty/diviacie-maso-na-vine-s- medom/1715-recept. html
Zámocké srnčie medailónky
Úplne jednoduchý, ale vynikajúci recept. Robila som prvý krát, ale už ho mám vo...
Kapún na šampanskom
Tento recept som ešte nevarila, vybrala som ho z francúzskej kuchárky, blíži sa Veľká noc...
Guláš z diviaka
Včera som dostal mäso z diviaka. Jeden väčší kus som použil na dve jedlá. Z...
Srnčie steaky s omáčkou z červeného vína
Tento recept mám od kamarátky z Anglicka, skúšala som ho práve kvôli tým divokým kombináciám a...
Divoké srdce so smotanou
Pripraviť srdce a to nie len z diviaka, ale aj bravčoviny či hovädziny nie je žiadne...