Fašírky so sírovcom
Mäsové fašírky obohatené o sírovec - výbornú hubu, ktorá rastie na listnatých stromoch.
Cukety plnené dubáčikmi
Dubáky sú veľmi vďačné huby. Nemusia sa len sušiť alebo dávať do kapustnice, ich použitie...
Goody Foody chicken style zapečené s kozím syrom
Goody Foody chicken style zapečené s kozím syrom na šaláte s jedlými kvetmi.
Špagety s kuracím mason a syrom cottage
Výborné cestoviny s kuracím mäsom a k tomu cottage cheese :)
Sladký zemiak s krabími tyčinkami
Krabie tyčinky a tekutý ťahavý syr, do rúry aj na gril!
Steak so špenátovým šalátom
Šalát zo špenátových listov, jablka, šalotky a zálievkou z citróna, sójovej omáčky, cukru...
Škoricové cestoviny
Zmena nezaškodí. Sladké cestoviny sa robia dávno a na rôzne spôsoby. Ale skúsili ste už škoricové cestoviny?...
Sumček africký vo vínovej omáčke
Rybacie mäso v našej strave je stále nedostatočne zastúpené....
Karfiol so strúhankou alebo s kakaom
Ako deti sme ho milovali. A máme ho radi dodnes....
Teriyaki losos
Nakonec Japonec! Rýchla špajzovka so zopár skratkami. Obed vybavený za polhodinu.
Arašidové karí s kaprom
Afrikou inšpirované curry o pár základných a ihravých prísadách okolo kapra.
Jednoduché zapečené „sushi“
Milujete chuť sushi, no nechce sa vám tráviť veľa času jeho poctivou prípravou?...
Morčacie plnené špargľou v sezamovom cestíčku
Cestíčko: Rozmiešajte múku a vajcia, pomaly prilievajte mlieko a nakoniec sezam.
Pošírovaný amur s pečeným pórom na víne a tymiane
V tomto recepte je použitý filet z amura, rovnako sa však dá pripraviť akákoľvek ryba...
Krevetové risotto
Krémové, talianske a žiadne iné, nie suché, nie s hráškom a mrkvou :)
Králik s citrónom a parmezánom
Králičie mäso je zdravé, výživné a dá sa pripraviť naozaj na veľa spôsobov....
Pečené plnené šampiňóny
Pre fanúšikov vyprážaných šampiňónov máme na prípravu rýchlejšiu aj trošku zdravšiu verziu....
Ryžový nákyp so slivkami
Ryžový nákyp je jedlom, ktorý nás vracia do detstva. Poďte si ho pripraviť s ryžou SOS Classic a so slivkami....
Perlička s hubovou plnkou
Vyskúšali sme, že lesné huby do chutnej perličky sú skvelou voľbou. Takto upečená plnka má...
Pečeň pre záhradkára i zajačiara
Je to už dávno, keď som sa na našej záhradke na Furči v mojich rodných Košiciach venoval aj chovu zajacov. Často ich bolo aj okolo stovky a tak som ich pečeň pripravoval v rôznych kombináciách....
Vegetariánska fašírka
Uvaríme zemiaky v šupke tak, aby sa dali ľahko popučiť. Čas varenia záleží od množstva...
Jahodové guľky bez lepku
Jahody už dnes dostať v obchodoch celoročne, a preto nie je problém si ich zadovážiť. Zemiakové cesto na guľky sa nám ale nie vždy chce pripravovať. Súhlasíte? Ak áno, máme pre vás skvelý tip, ako si túto prácu skrátiť a ušetriť čas....
Vegetariánska omáčka na špagety z červenej šošovice
Jednoduchý a rýchly typ na bezmäsitý hlavný chod najmä pre milovníkov špagiet.
Goody Foody Red burger s kroketami a cesnakovým dresingom
Goody Foody Red burger s kroketami a cesnakovým dresingom.
Rizoto s jahodami a vínom cava
Odvážny recept, ktorý vás prekvapí. Rizoto, v ktorom sa dokonale spoja sladké a slané...
Kuracie stripsy v bezlepkovej strúhanke
Ak si občas doprajete vyprážané jedlá, vždy je lepšie si ich pripraviť doma....
Pečené kuracie rezníky so zemiakmi z jedného plechu
Upiecť mäso aj prílohu naraz na jednom plechu, to je ideálne na úsporu času....
Pečený losos s pistáciovou krustou
Doprajte si porciu zdravej rybky a upečte si podľa nášho super jednoduchého receptu fajnového lososa. Bude...
Vegetariánsky paradajkový burger
Pre tých, ktorí chcú vyskúšať netradičný, no predovšetkým zdravý recept - tento burger je zložený...