Šťava plná energie

lucccka - bez fotkylucccka, 21. februára 2011

Papája je vynikajucim zdrojom vitamínu C a betakarotenu, ktore su dôležite pre zdravu pokožku a imunitný system. Jej názov je odvodený od toho, že obsahuje enzým papaín, ktorý podporuje trávenie bielkovýn (Zdroj: Sto receptov pre zdravie)

Suroviny

400 ml
1/2
2
1/4
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Papáju a avokádo ošupeme a pokrájame. Marhule tiež pokrájame. Všetky prísady dáme do mixera a nahladko zmixujeme.

  2. 2

    Sťavu podávame posypanu muškátovým orechom.

Recept je zaradený do kategórií:
Nápoje, Džúsy, Nealko, Studené nápoje, Rýchla príprava (do 30 min.), Letné

Diskusia k receptu

lucccka
Mám novu klavesnicu a akosi na ňu pozabudli dať písmená so slovenskou diakritikou. Niektore ako dlhe e neviem nájsť. Dufam, že ma nezavru sa porušenie jazykoveho zákona :-)
evas13
Tie bielkoviny ma zaujali a šťava musí byť vynikajúca. Ukladám do KK.
Papája je dostať v období dozrievania marhúľ, alebo môžu byť aj kompo
tove?