« Apríl |
Máj 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Obľúbená bylinka: Pažítka sa nehodí len do nátierky. 11 nápaditých receptov, kde ju môžete nechať vyniknúť
Pažítku sa podarí dopestovať aj tomu najväčšiemu amatérovi. Tak by bola škoda používať ju len ako ozdobu.
Najbližšie vyskúšajte: Ako zohriať lazane zo včera? Použite tento malý trik a budú chutiť ako čerstvé
Že lazane z predchádzajúceho dňa nie sú nič moc? Skôr než ich dáte zohriať, nevynechajte jeden dôležitý krok.
Všestranný doplnok: 9 jedál s holandskou omáčkou. Podávať ju môžete k zelenine, mäsu aj rybám
Zvyčajne si ju spájame so špargľou a s vajíčkom Benedikt, ale táto univerzálna omáčka, ktorej základ tvoria žĺtky, sa hodí k viacerým pokrmom.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: