« November |
December 2024 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Máme ju radi: 10 receptov na sviatočné koláče a drobné pečivo s obľúbenou žĺtkovou polevou
Poleva zo žĺtkov vymiešaných s cukrom, to je naozajstná sladká bodka na každom dezerte. Patrí však nielen na orechové rezy, perfektne ozdobí aj vianočné pečivo.
Malá zmena s veľkým účinkom: Šľahaciu metličku používa v kuchyni každý. Ste si ale istí, že ňou narábate správne?
Či chcete pripraviť šľahačku, cesto na palacinky alebo omáčku, metlička vás nesklame. Jeden spôsob šľahania je však účinnejší než ostatné.
Château Topoľčianky: Matka príroda obdarila bobule ušľachtilou plesňou. A vzniklo unikátne víno
Svet je zaliaty morom vína, a hoci sa dizajnéri činia, aby víno odlíšili tvarom fliaš, etiketami, príbehmi, realitou je stieranie rozdielov. O to viac vynikajú naozaj vína pôvodné, v ktorých sa odzrkadľuje jedinečnosť územia, odrôd, ročníka a ľudí, ktorí inakosť premietli do nezameniteľnej chuti, vône a farby vína. Takéto vína tvoria v Château Topoľčianky. Nimi sezónu otvárajú a dávajú za ňou aj bodku.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: