« Október |
November 2025 | |||||
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Jablkové záviny: Tradičné kysnuté, ale aj rýchle z pivného či šľahačkového cesta
Chutný závin so šťavnatou jablkovou plnkou sa dá upiecť rôzne.
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje
Žiadne odmerky, vyskúšajte jednoduchý spôsob merania vody, ktorý zachráni každú ryžu!
Tekvicové polievky: 11 receptov na tie krémové, ale aj také, v ktorých je do čoho zahryznúť
Jemné mixované tekvicové polievky sú jesennou stálicou.
Zázvor patrí nielen do čajuMohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: