« August |
September 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Prehliadaná zelenina: Vyprážaný, plnený, prívarok, rizoto či sviečková. 11 chutných receptov z patizóna
Vďaka svojej neutrálnej chuti a jemnej textúre sa dá patizón pripraviť na mnoho spôsobov. Nájdite si ten svoj...
Ako v ázijskom bistre: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku? Stačí týchto pár malých trikov
Úžasne krehké a šťavnaté, také je vždy mäso v ázijskej reštaurácií. Ako to len robia?
11x cuketa za zimu: Zavarte si ju ako omáčku, nátierku, čalamádu alebo aj džem
Cuketa ešte stále nepovedala posledné slovo. Aj keď jej teraz máte nad hlavu, v zime budete tieto zaváraniny velebiť.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: