« Máj |
Jún 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Základ vína sa rodí vo vinohrade: Príbeh Chateau Topoľčianky
Ako je živá kyselina chrbticou vína, tak sú najpevnejším základom vinárstva jeho vinohrady.
Víkendový koláč: 11x čerešňová bublanina, klasika, ktorá nás nikdy neomrzí
Je to asi najjednoduchší ovocný koláč aký vôbec môže byť a predsa je taký výnimočný. Chutí totiž každému!
Overené praxou: Natvrdo, na polomäkko, namäkko. Ako dlho variť vajíčka, aby boli podľa vášho gusta
Každému chutia troška inak. Niekto je rád, keď je žĺtok pevný, iného poteší skôr tekutý.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: