« Marec |
Apríl 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Domáce bylinkové maslo: 13 možností, ako ho pripraviť a využiť nielen na chlebík
Fantasticky sa hodí nielen na hrianky a pečivo, ale perfektne ochutí aj grilované mäso, ryby, zeleninu alebo pečené či varené zemiaky.
Na pizzu i koláče: Aj kysnuté cesto si môžete zamraziť do zásoby. Treba však dodržať jednu dôležitú zásadu
Zamiesili ste priveľa cesta? Môžete ho odložiť do mrazničky na neskôr. Ešte predtým by ste však mali vedieť jednu zásadnú vec...
Sviatočné dozvuky: 10 tipov, čo navariť zo zvyšku údeného. Stačí kúsok a každé jedlo dostane hneď iný šmrnc
Neviete, čo na večeru? Ak patríte k šťastlivcom, ktorým po Veľkej noci v chladničke zostalo ešte údené mäso, máte vystarané.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: