« Marec |
Apríl 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Zelený štvrtok: 10x špenátový prívarok. Jarná klasika s volským okom, žemľou vo vajci, ale aj s výbornými fašírkami
Týchto receptov sa nemusia báť ani tí, ktorým pôst veľa nehovorí. Prívarok zo špenátu sa totiž dá urobiť aj podávať rôzne.
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
Spravte si na sviatky skvelú slanú lahôdku, ktorá bude ozdobou každého stola a poteší jazýčky všetkých hostí aj šibačov.
Nie je to len tak: Chcete v recepte vymeniť cukor za med? Toto by ste mali vedieť skôr, než začnete piecť
Má špecifickú chuť aj vôňu a tak dokáže zmeniť aj obyčajný koláč na niečo výnimočné. Med sa však pri pečení správa inak ako cukor.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: