Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na ľahké
a rýchle jedlá. Pripravil ich aj Michal Vajda, šéfkuchár reštaurácie HU: MAN v Žiline. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti
a
neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Ľahké večere za pol hodiny
v Pravde v piatok 3. 3. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Makaróny s chorizom a so zeleninou- Pečeného zubáča na avokádovom kréme
- Maslovú rybu s omáčkou z pečených paprík
- Tuniaka v paprikovej kôrke
- Lososa v bielom víne s restovaným špenátom
- Zelené slávky so šafranovým krémom
- Liate smotanové rizoto s dubákmi
- Pečený supreme na cviklovom „krupote“
- Šalát s krevetami a karamelizovaným ananásom
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku