Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 26. februára na 16-tich stranách. Pečenie
z kysnutého cesta patrí u nás stále medzi veľmi obľúbené. Preto Varecha prináša
inšpirácie od profesionálneho pekára na niekoľko tradičných kysnutých ale aj kváskových koláčov v sladkej aj slanej podobe.
Keďže mnoho ľudí a detí ešte stále pracuje a učí sa doma, v rubrike
Majstri varešky šéfkuchárka Zuzana Sisáková z popradskej reštaurácie Víno a Tapas
predstaví ďalšie recepty na jednoduché domácke varenie.
Tiež nebudú chýbať praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora
Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na
stránke TV Varecha prinášame rozhovor s futbalovou legendou Dušanom Tittelom,
ktorý sa rovnako ako na ihrisku vie zvŕtať aj v kuchyni a pripravil nám šišky.
Báječné kysnuté a kváskové koláče napiekol Marek Oroszi, majiteľ pekárne
Pošeň v Stupave.
Naučte sa pripraviť:
- Moravské koláče- Makové buchty
- Osie hniezda
- Buchty so slivkovým lekvárom
- Orechové koláče
- Kváskové rožky
- Pagáče
- Kváskové buchty
- Hubník
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 26. februára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku