Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 18. februára na 16-tich stranách. V hlavnej téme prináša recepty na to, ako variť aj v zime chutne a zdravo z lokálnych potravín.
V rubrike Majstri varešky predstaví šéfcukrárka hotela Devín Katarína Lešková štyri recepty na dezerty pre náročných. V Sezóne sa Varecha venuje vitamínovej bombe, ružičkovému kelu a receptom z neho. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravila spisovateľka Evita Twardzik, ktorá varí doma pre sedemčlennú domácnosť, karí dip vhodný na každú párty.
Zdravé zimné delikatesy pripravil Patrik Stupňan, šéfkuchár Wellness hotela Lesná v Starej Lesnej.
Naučte sa pripraviť:
- Ravioly plnene dubákmi s cibuľovým kompótikom a stonkovým zelerom na orieškovom masle- Fermentovanú zeleninu s penou z údeného syra
- Pečenú čiernu tresku na masle s cuketovým pyré a cibuľkami
- Zemiaky z pahreby so šošovicovým ragú
- Kačaciu paštétu s ovocným čatní
- Cviklové halušky so žĺtkom a s kvasnicovými oškvarkami
- Kukuričné kuriatko s kukuričným pyré a s pukancami
- Lávový koláčik so slaným karamelom
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 18. februára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku