Varecha 6/2022:
Sladký Valentín

Redakcia Varecha.sk, 10. februára 2022     3 minúty čítania

Ďalšie číslo magazínu Varecha nájdete v piatok 11. februára v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 11. februára na 16-tich stranách. Keďže sa blíži sviatok zaľúbených, v hlavnej téme prináša sladké recepty na Valentína.

V rubrike Tip na víkend nájdete štyri recepty na skvelý sobotný, či nedeľný obed bez námahy. V Sezóne sa venujeme mangu, ktoré je ovocím pre gurmánov, ale je aj mimoriadne zdravé. V ďalšej rubrike, Vyznáte sa, sa dozviete o najnovších trendoch v stravovaní. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a ani tradičný fejtón Fedora Malíka.

Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravil plneného pstruha známy spevák Otto Weiter spolu so svojou partnerkou Petrou Maxin, ktorí sú zladení na pódiu aj v kuchyni.

Sladkého Valentína pripravila Kvetoslava Sláviková, šéfcukrárka hotela Zochova chata v Modre - Piesku.


Naučte sa pripraviť:

- Panna cottu s mangom
- Veterníky so slaným karamelom
- Bezlepkovú pomarančovo-čokoládovú tortu
- Koláč Red velvet
- Pavlovu v tvare srdiečka
- Mandarínkovo-šľahačkovú tortu
- Gaštanový mousse
- Orechovú tortičku s mascarpone
- Višňovo-makovú štrúdľu

Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 11. februára v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist