Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Ďalší Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 12. februára. Keďže je to len dva dni pred Valentínom, sviatkom
zamilovaných, jeden z najlepších slovenských šéfkuchárov z reštaurácie, ktorá nesie meno bohyne lásky, pripravil recepty, ktoré môžu byť inšpiráciou
k domácej valentínskej večeri.
V rubrike Majstri varešky navaril vedec s vareškou a vínovým kalichom Miloš Mikuš opäť jedlá pre blaho chuťových buniek aj tela.
Tiež nebudú chýbať praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke
TV Varecha prinášame rozhovor s olympijským medailistom a majstrom sveta v rýchlostnej
kanoistike Denisom Myšákom, ktorý v kuchynskom štúdiu pripravil francúzske zemiaky.
Jedlá pre valentínsku večeru navaril Marián Filo, majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Afrodita v
Čereňanoch.
Naučte sa pripraviť:
- Bravčovú panenku na spôsob Wellington- Šťavnaté kuracie prsia na ananáse s karamelovou omáčkou
- Rolovaného pstruha s mrkvou, špenátom a makovými zemiakmi
- Pečeň z vykŕmenej husi s chrumkavým chlebíkom
- Údeného lososa s kaviárom a flambovanými krevetami
- Krémovú račiu polievku
- Srnčí chrbát s cukrovým hráškom a kroketami
- Langustu s indickou ryžou
- Čokoládový krém
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 12. februára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku