Varecha 48/2019:
Maďarské chute

Redakcia Varecha.sk, 27. novembra 2019     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 29. novembra v denníku Pravda.




Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky. Už v piatok 29. novembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na maďarské jedlá. Nebudú chýbať ani nápady na gaštanové dobroty, ako je gaštanové rizoto, kuracie ragú s gaštanmi, gaštanová polievka či domáce gaštanové pyré. Vo Vareche nájdete aj sezónu lieskovcov a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Maďarské dobroty pripravil Norbert Veress, šéfkuchár hotela Galanta**** v Galante.

Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!

Naučte sa pripraviť:

- Hovädzí krk so špenátom a s dubákmi na kukuričnej kaši
- Chrumkavé prsičká so šalátom z pečenej papriky
- Makové „gobáky“
- Paprikáš zo sumca s tvarohovými rezancami
- Palócsku polievku s kôprovým osúchom
- Paprikovo-tvarohovú nátierku „körözött“
- Rybaciu polievku s rezancami
- Hus s gaštanovým krémom a so zelerovým šalátom
- Jelení tokáň s orechovými šúľancami
- Zemiakové „dödölle“ so smotanou
a ďalšie dobroty

Recepty v novej Vareche
v piatok 29. novembra v denníku Pravda



Zmeškali ste túto Varechu?


Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk



Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)


Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!

Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné

Diskusia k receptu

Jeden komentár k článku
No,som zvedavy,ako pan sefkuchar pripravi ten paprikas zo sumca s tvarohovymi rezancami....
Dufam,ze to nebude ,,madarske,, len preto,ze je to z Galanty....... ;-)))))
Ked niekde natrafim na tuto ponuku,vzdy si to objednam,ci na SK,alebo v HU.......,ale este som to nevaril:-) /podla mojich poznatkov by to malo byt zo sumcieho ,,brucha,,ktore je mastnejsie a nie z filiet/
Norbert,dufam ze nesklames :-)))))
Prejem vam pekny vecer ;-))))


Pridaj komentár k článku:



TOPlist