Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na tradičné aj netradičné zabíjačkové špeciality. Pripravila ich aj Ľudka
Melichová, kuchárka reštaurácie Pivnica pri studni v Detve. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a
neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Zabíjačkové dobroty
v Pravde v piatok 25. 11. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Zaúdený jazyk s bryndzovo-zemiakovým pyré- Huspeninovú vežičku s vínovým želé
- Kapustový krém s klobásovými knedličkami
- Jaternicu v lístkovom ceste s kapustovým pyré
- Vyprážané nožičky s hráškovým krémom
- Bravčovú pečeň v bylinkovej kôrke
- Pirohy so škvarkovou plnkou
- Klobásu v kapustovom cestíčku
- Bravčové líčka na víne s dubákmi
- Zemiakové placky s pečeňou a paprikou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku