Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 19.11. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na varenie, z ktorého budete mať zážitok.
V rubrike Majstri varešky predstaví recepty na jedlá a koláče z kapusty Jardo Žídek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank v Bratislave. Rubrika Vyznáte sa je venovaná sladkému pozdravu z Orientu, datliam. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
V magazíne nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s módnou návrhárkou Janou Jurčenko, ktorá rada varí svojim hosťom špeciálne Udon rezance.
Recepty na zážitkové varenie pripravil Róbert Kirth, šéfkuchár Makery Restaurant v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Kačacie prsia na pomarančoch a bobuľovom ovocí s tekvicovým rizotom- Baklažán na víne
- Hovädziu polievka so sklenenými rezancami v orientálnom štýle
- Pečené jablko s tromi druhmi syra a so slaninou
- Čokoládový krém s čučoriedkami, mandľami a fialkovou penou
- Slivkovo-brusnicové guľky s ginom
- Teľacie v orechoch s omáčkou z korenia
- Cuketové ravioly s paradajkovou omáčkou
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 19. novembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku