Varecha 45/2016:
Husacina a kačacina

Redakcia Varecha.sk, 6. novembra 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 11. novembra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné jedlá z husaciny a kačaciny. Pripravil ich aj Jozef Pustulka, šéfkuchár hotela Björnson*** v Demänovskej Doline. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Husacina a kačacina
v Pravde v piatok 11. 11. 2016

Naučte sa pripraviť:

- Prsia vo višňovej omáčke
- Ragú z drobov, húb a gaštanov
- Tekvicovo-karamelovú tortu
- Hus s jablkovou kapustou
- Plnenú kačaciu galantínu so slivkovou omáčkou
- Paštétu z husacej pečene s čučoriedkovým želé
- Husacie stehno nadivoko
- Plnené kačacie prsia na brusnicovej omáčke
- Kačacie stehná v šolete
- Pirohy s pečeňovo-bryndzovou plnkou
- Plnený husací krk na jablkovom čatní
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist