Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné jedlá z husaciny a kačaciny. Pripravil ich aj Jozef Pustulka,
šéfkuchár hotela Björnson*** v Demänovskej Doline. Nezabudnite tiež na užitočné rady
do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Husacina a kačacina
v Pravde v piatok 11. 11. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Prsia vo višňovej omáčke- Ragú z drobov, húb a gaštanov
- Tekvicovo-karamelovú tortu
- Hus s jablkovou kapustou
- Plnenú kačaciu galantínu so slivkovou omáčkou
- Paštétu z husacej pečene s čučoriedkovým želé
- Husacie stehno nadivoko
- Plnené kačacie prsia na brusnicovej omáčke
- Kačacie stehná v šolete
- Pirohy s pečeňovo-bryndzovou plnkou
- Plnený husací krk na jablkovom čatní
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku