Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 29.10. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na sviatočné jesenné varenie.
V rubrike Majstri varešky predstaví koláčiky vhodné k čaju o piatej šéfcukrárka hotela Devín Katarína Lešková. Rubrika Sezóna je venovaná obľúbeným hubám – kuriatkam jedlým a receptom z nich. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránkach TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s organizátorom charitatívnych akcií Miroslavom Buľovským.
Recepty na sviatočné jedlá z jesenných surovín pripravil Richard Noskovič, šéfkuchár hotela Residence Hotel & Club na Donovaloch.
Naučte sa pripraviť:
- Tekvicové rizoto s gaštanmi a vyprážanou mozzarellou- Kalerábovú krémovú polievku s hubami a strateným prepeličím vajíčkom
- Pečené kačacie stehno s pohánkou s hlivou a tekvicovým pyré
- Bravčovú kotletu s kimči šalátom a vyprážanými cibuľovými krúžkami
- Marinovanú hovädziu kvetovú špičku s krúpami s chorizom, cícerom, kelom a bryndzou
- Šalát s marinovanou cviklou, pohánkou, rukolou, hruškou, mandľovými lupienkami a pečeným kozím syrom na mede
- Konfitované jahňacie lýtko s opekanými baby zemiakmi s bryndzou a slaninkou a donovalským olejom z medvedieho cesnaku
- Tekvicový cheesecake
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 29. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku