Neváhajte a vyskúšajte recepty na slovenské špeciality z mäsa, ktoré pre vás pripravil aj Juraj Gálik, šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Slovensko na tanieri (1) v Pravde v piatok 10. 10. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Ragú z daniela na slivkovej omáčke
- Rolka z muflónieho boku na cíceri
- Medailónky z diviaka na údenej šošovici s cuketovými plackami
- Špikovaný chrbát z diviaka na šípkach
- Rezeň z daniela s hubovými pirohami
a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku