Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a aj viac čítania v nových rubrikách. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 1.10. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša pochúťky zo slovenského „pokladu“, zo zemiakov.
V rubrike Majstri varešky predstaví svoje obľúbené jedlá šéfkuchár reštaurácie Riverbank Jardo Žídek. Rubrika Sezóna je venovaná zdravej maškrte – hroznu. V rubrike Vyznáte sa? sa dozviete, ktoré plody z lesných kríkov možno využiť v kuchyni. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránkach TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s moderátorkou, scenáristkou a režisérkou Oľgou Záblackou, ktorá upiekla kváskový celozrnný špaldový chlieb.
Recepty na zemiakovú párty navarili a napiekli Šuhajíci pri panvici.
Naučte sa pripraviť:
- Zemiakovú polievku so slaninou a s hubami- Zemiakové krokety s pecorinom a čedar majonézou
- Zapekane zemiaky s údenym syrom, so slaninou a s bylinkovou smotanou
- Domáci zemiakový chlieb so sušenými paradajkami a s rozmarínom
- Zemiakovú babu s bryndzou a so špenátom
- Plnené zemiaky s mäsom a cibuľkou
- Zemiakové pirohy plnené syrom a jalapeňom
- Džatky s kôprovou omáčkou
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 1. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku