Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a aj viac čítania v nových rubrikách. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 24.9. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša pochúťky z východu Slovenska, od vodnej nádrže Domaša.
V rubrike Majstri varešky predstaví jedlá pre blaho ducha aj tela vedec s vareškou a kalichom vína Doc. Miloš Mikuš. Rubrika Sezóna je venovaná zvláštnej zelenine - romanescu. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravil skladateľ Slavo Solovic pizzu na niekoľko spôsobov.
Recepty z východu Slovenska navaril a napiekol Patrik Majerník, zastupujúci šéfkuchár hotela Zelená Lagúna pri Domaši.
Naučte sa pripraviť:
- Hubovú mačanku s bylinkovým olejom- Plnené šampiňóny
- Domácu kačaciu paštétu
- Jelení roast beef s ragú z kuriatok
- Dubákové krupoto s grilovanou panenkou obalenou v bylinkovej kruste
- Domašanský rez
- Mascarpone krém s lesným ovocím a medovými plátmi
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 24. septembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku