Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
dobroty z mora, na akých ste si pochutnávali počas dovolenky. Pripravil ich aj Peter Oravec, šéfkuchár reštaurácie Flamender v Bratislave-Starom Meste. Nezabudnite tiež na
užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Spomienky na dovolenku pri mori
v Pravde v štvrtok 31. 8. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Pečenú pražmu na cesnakovom špenáte
- Pošírovaného morského vlka s karfiolovou trilógiou
- Grilovaného lososa na baklažánovo-mätovom pyré
- Tuniaka v sezame s wasabi dipom
- Rybací quiche s miešaným šalátom
- Krémovú polievku z homára
- Terinu z chobotnice s rukolou a olivami
- Dusené slávky v paradajkovo-bazalkovej omáčke
- Rizoto s plodmi mora
- Quinoový šalát s maslovou rybou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku