Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 21.1. na 16-tich stranách. V hlavnej téme prináša recepty na malé sladké radosti, ktorými si môžete spríjemniť január.
Tiež vám predstaví štyri skvelé zimné šaláty, na ktorých si môžete pochutnať. Rubrika Sezóna je venovaná elixíru mladosti - lieskovcom a jedlám z nich. Nechýba ani pravidelný gastroslovníček, praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha upiekol herec Lukáš Jurko vegánsky perníkový koláčk a v rozhovore prezradil okrem iného aj to, že túži po vlastnej relácii o varení.
Malé sladké radosti na január napiekol Jozef Brudňák, pastry chef Hotela Lomnica v Tatranskej Lomnici.
Naučte sa pripraviť:
- Čučoriedkovú Pavlovu
- Hruškovo-gaštanovú tartaletku
- Karamelový chrumkáčik
- Makovku
- Medovú tortu
- Pečený cheesecake
- Pištu Višňu
- Ťahanú makovo-višňovú štrúdľu
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 21. januára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku