Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 12. júla k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na chutné jedlá zo sladkovodných rýb. Nebudú chýbať nápady na
ovocné múčniky, ako je piškótová bublanina, koláč s malinovým želé,
dvojfarebný koláč s ovocím či jahodový cheesecake.
Vo Vareche nájdete aj sezónu marhúľ a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Recepty s rybacím mäskom pripravil Peter Semivan,
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Pikantné „ceviche“ zo zubáča a z avokáda- Kaprie „prsty“ v čipsovom cestíčku
- Zaúdeného pstruha na mangovom čatní
- Sendvič z kapra a cibuľového čatní na víne
- Pošírovaného lososa v citrónovej tráve a zázvore
- Cannelloni plnené tolstolobikom a zeleninou
- Sumca v karí paste so šampiňónmi
- Ryžové rolky z kapra a zo zeleru
- Roládky zo zubáča a z papriky
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 12. júla v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku