Neváhajte a vyskúšajte grilované dobroty z hydiny a rýb, ktoré pripravili aj Pavel Kubik, šéfkuchár Alexandra Šport hotela v Púchove. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Grilujeme (2) v Pravde
vo štvrtok 4. 7. 2013
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Krídelká a mušle s ananásovou salsou
- Rybu sv. Petra na pečených paprikách
- Kačacinu na flambovanom tropickom ovocí
- Filety zo pstruha so studeným zemiakovým šalátom
- Pikantné krevetky na mangovo-avokádovom tartare
- Bažantie prsičká s omáčkou z lesného ovocia
- Lososa na grilovanej zelenine
- Marinované grilované prepeličky
a ďalšie dobroty....
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku