Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 25. júna na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na báječné letné dezerty.
V rubrike Majstri varešky predstaví opäť domácku kuchyňu Zuzana Sisáková, šéfkuchárka reštaurácie Víno & Tapas v Poprade. Naučí vás pripraviť zapekaný baklažán Parmigiana, kalerábový prívarok so strateným vajíčkom, zajačie stehno na horčicovej smotane a jahodovú penu.
Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si prečítate rozhovor s režisérom a riaditeľom divadla Teatro Colorato Petrom Weincillerom, ktorého baví studená kuchyňa a pre TV Varecha urobil jedlá na párty.
Recepty na báječné letné dezerty pripravila Annamária Wurster-Nagy, šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant.
Naučte sa pripraviť:
- Mramorovú malinovú tortu
- Jahodovú piškótovú roládu
- Ovocný zákusok z treného cesta
- Domáce nanuky bez mlieka
- Expres tiramisu
- Eton mess s lesným ovocím
- Letnú ovocnú tortu
- Kakaovo-čerešňové muffiny
- Nektárinkové galettes
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 25. júna v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku