Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 18. júna na 16-tich stranách. K letu patria ľahšie jedlá, preto Varecha prináša tie najlepšie recepty z rýb – našich aj morských.
V rubrike Majstri varešky predstaví svoje obľúbené recepty šéfkuchár Jozef Riska, autor projektu Terra Gustus - degustácií v prírode. Naučí vás pripraviť žihľavové rizoto, púpavovo-medové crème brûlée, rebarborový sorbet s marinovanou rebarborou a jahňací chrbát s karfiolovými variáciami a lesnými hubami.
Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si prečítate rozhovor so speváčkou a spisovateľkou Marcellou Molnárovou, ktorá rada pečie slané koláče a v TV Varecha upiekla špenátovú roládu.
Najlepšie jedlá z rýb a morských plodov navarill vášnivý rybár Jardo Žídek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Nakladaného kapra v octe- Marinovaného pstruha s kalerábom, kapustou a bazovou majonézou
- Lososa so zázvorom a sójovou omáčkou
- Tuniakový tartar s horčicou
- Slávky s horčicou
- Tresku s cviklou a paštrnákovým pyré
- Zubáča s paprikovou omáčkou
- Grilované kalamáre
- Sumca s pečenou kapustou
- Rybu a mušle v trojobale so šošovicou
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 18. júna v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku