Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 15. júna k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na výborné cestovinové jedlá. Nebudú chýbať tri nápady na
sladkosti bez pečenia, známe ako raw, ako sú Raw torta Snickers,
malinový koláč či avokádový cheesecake. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu polníčka, teda valeriánky poľnej, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Nápady na cestoviny po slovensky
pripravil Jozef Popelka, šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Domáce rezance s kačacinou a so šalviou- Bryndzové pirohy s hlivou ustricovou
- Tvarohové guľky so špenátom v paradajkovo-fazuľovom ragú
- Klobúčiky s mäsovo-karotkovou plnkou
- Špaldové šatôčky s jahňacinou v smotanovej omáčke
- Zemiakovo-krupicové šúľance s orechmi
- Džgance s makom a so slivkami
- Vyprážané tvarohové halušky s ovocím a so smotanou
- Vyprážané jablkové taštičky s medovkou
- Králičiu terinu s jahodovým „tataráčikom“ a vínovým želé
- a ďalšie dobroty
Cestoviny po slovensky
v Pravde v piatok 15. 6. 2018
Diskusia k článku