Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 7. júna k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na dobroty z jarnej záhradky. Nebudú chýbať ani nápady
na super dipy, ako sú bylinkové tzatziky, jogurtový dip s bylinkami, dip z červenej
repy, kôprovo-cesnakový či tvarohový dip.
Vo Vareche nájdete aj sezónu špenátu a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Recepty z jarnej zeleniny pripravil Michal Hečko, šéfkuchár
hotela Mercure Bratislava Centrum****.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Bucatini s pestom á la Trapanese- Bruschettu s paradajkovým džemom
- Rebarborovú tortičku
- Špargľový kiš s konfitovanými paradajkami
- Caramelle plnené bryndzou a špenátom
- Chrumkavú roládu s jahodovým pyré
- Sumčeka afrického s cuketovým pšenom
- Šalát s grilovanou reďkovkou a plesňovým syrom
- Bryndzovú kroketu v pikantnom domácom ajvare
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 7. júna v denníku Pravda
Diskusia k článku