Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 8. júna k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na jedlá s jahodami. Nebudú chýbať tri nápady na
výborné rebierka, ako sú voňavé bravčové rebierka, pomaly pečené hovädzie
rebrá či jahňacie rebierka s citrónom, rozmarínom a medom. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu kôpru, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Nápady na jahodové dobroty pripravili
Ladislav Zajac a Roman Cintula z Business hotela Astrum Laus**** v
Leviciach.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Králičiu terinu s jahodovým „tataráčikom“ a vínovým želé- Listový šalát s jahodami, kozím syrom a so šunkovým chipsom
- Prsičká v mandliach na jahodovom čatní a hráškovom pyré
- Brzlík v mede s listovo-jahodovým šalátom a tortillami
- Perličku v krémovom rizote a jahodovom ragú
- Teľacie medailóniky s jahodovou omáčkou a dvojfarebnou štrúdľou
- Škoricové lievance s ricottovou penou a jahodovým coulis
- Jahody v strúhankovo-kokosovej kôrke s vanilkovým krémom
- Jahody v zázvorovo-portskej omáčke s vanilkovou zmrzlinou
- Prsia z husokačky s jahodovou omáčkou a polentovou kašou
- Jahodový krém s tvarohovou mrveničkou
- a ďalšie dobroty
Jahody a jahôdky
v Pravde v piatok 8. 6. 2018
Diskusia k článku