Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Ďalší Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 15. januára. Na 16-tich stranách nájdete recepty
Jaroslava Žídeka, ktoré vám môžu spríjemniť nevľúdnu zimu.
V rubrike Majstri varešky opäť
pripraví šéfkuchárka a mama Zuzana Sisáková z popradskej reštaurácie Vino &Tapas jedlá,
ktoré nevyžadujú veľa námahy a môžu byť inšpiráciou pre varenie v časoch
homeoffice a zatvorených škôl.
Tiež nebudú chýbať praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke
TV Varecha prinášame rozhovor s herečkou Karin Haydu, ktorá pre našu televíziu upiekla
lekvárové taštičky tety Hely.
Recepty pre zimné maškrtenie pripravil Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank
v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Falafel po našom
- Hubové ragú s haluškami
- Bravčové stehno s hubami a špaldovými krúpami
- Rizoto z husacích drobkov
- Tafelspitz
- Zeleninovú polievku gazpacho
- Rybie fašírky so zemiakmi, omáčkou a špenátovým šalátom
- Mandľový závin
- Hrušku v červenom víne plnenú marcipánom
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 15. januára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku