Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už vo štvrtok 9. apríla k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom dobroty na veľkonočný stôl. Nebudú chýbať ani nápady na sviatočné koláče , ako sú veterníky s tvarohom, judáše, veľkonočný veniec, šibačkové muffiny či veľkonočný čokoládový baranček. Vo Vareche nájdete aj sezónu jarnej cibuľky a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Veľkonočný stôl pripravil Matej Gašpierik, šéfkuchár hotela Dubná skala**** v Žiline.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Špenátový krém s prepeličím vajíčkom- Bryndzový krém s pečenou slaninkou
- Jahňacie lýtko na hubovom ragú s hráškovo-zemiakovým pyré
- Jahňaciu kotletku v mandľovo-cviklovej kôrke
- Tortellini s jahňacou plnkou a so špenátom
- Grilované bažantie prsia s batatovým pyré
- Chrumkavé kukuričné kuriatko s violet pyré
- Grilovaný srnčí chrbát na šípkovo-perníkovej omáčke
- Maslovú rybu na bylinkách s citrusovou soľou
- Steak zo sviečkovice na rozmaríne
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
vo štvrtok 9. apríla v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku