
Dozviete sa aj, na čom je najlepšie vyprážať, a aj užitočné tipy a vychytávky na prípravu rezňov.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na báječné rezne nájdete v prílohe Varecha
- Čiernohorský rezeň
- Vyprážaná bravčová krkovička trošku inak
- Kuracie rezníky vo vínovom cestíčku
- Vyprážané kuracie rezne trocha inak
- Obrátené rezne
- Cordon bleu
- Mleté rezne s Nivou
- Holandské mleté rezne
- Chrumkavý kokosový rezeň s cestovinovým šalátom
Prílohu Varecha nájdete v piatok 2. februára v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku