Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné jedlá z husaciny a kačaciny. Na 8 stranách v nej nájdete tie najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na kačacie prsia so šalotkami a s brusnicovou omáčkou, terinu z foie gras s brusnicami alebo pečenú hus.
Dozviete sa aj tipy na tradičné aj netradičné prílohy k týmto druhom mäsa, ktoré si mnohí radi doprajú práve teraz, na Martina.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha.
Tieto recepty na výborné jedlá z husaciny a kačaciny nájdete v prílohe Varecha
- Kačacie prsia so šalotkami a s brusnicovou omáčkou
- Terina z foie gras s brusnicami
- Pečená hus
- 12-hodinová kačica
- Kačacie stehná pečené s cesnakom a so šalátom zo sudovej kapusty
- Výborná nátierka z foie gras
- Sušené prsia z husokačky
- Svätomartinská hus
- Marinované husacie stehná
Prílohu Varecha nájdete v piatok 10. novembra v denníku Pravda.
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku