PRÍLOHA VARECHA 38/2024:
Šťavnatý čas jabĺk

Varecha.sk, dnes 12:00     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na šťavnaté koláče s jablkami vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 20. septembra.

Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné koláče s jablkami, šťavnaté a plné chuti. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk napríklad na čokoládové jablkové rezy, krehké jablkové rožky či na rýchlu jablkovú roládu.

Dozviete sa aj, prečo ich treba jesť, aj tipy ako urobiť okrem koláčov aj ďalšie špeciality s jablkami – ocot, cestoviny, zmrzlinu či šalát.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.



Tieto recepty na šťavnaté jablkové koláče nájdete v prílohe Varecha


- Čokoládové jablkové rezy
- Krehké jablkové rožky
- Rýchla jablková roláda
- Makovo-jablkový koláč s čokoládou
- Liaty jablkovo-tvarohový koláčik
- Jablkovo-škoricový koláč s posýpkou
- Jablkovo-tvarohová bomba
- Jablkový koláč z krehkého cesta
- Viedenská jablková štrúdľa

Prílohu Varecha nájdete v piatok 20. septembra v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist