Príloha Varecha 3/2023:
Zdravé, chutné a šťavnaté kuracie prsia

Redakcia Varecha.sk, 19. januára 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na šťavnaté kuracie prsia, ktoré okrem toho, že sú zdravé, môžu byť aj skvelou pochúťkou, vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 20. decembra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť kuracie prsia tak, aby boli krásne šťavnaté a chutné. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na farebné kuracie roládky, kuracie prsia plnené kuracou pečeňou s jednoduchou omáčkou či zapekané plnené kuracie prsia. Prečítate si tiež tipy na ich prípravu, na marinády, korenia či nápady na netradičné kombinácie.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na šťavnaté kuracie prsia na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:

- Farebné kuracie roládky
- Kuracie prsia plnené kuracou pečeňou s jednoduchou omáčkou
- Zapekané plnené kuracie prsia
- Kuracie prsia so stredomorskou plnkou
- Šťavnaté kuracie rezne v cestíčku
- Kyjevské kotlety
- Čína s kuracím mäskom
- Plnené kuracie prsia

Prílohu Varecha nájdete v piatok 20. januára v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist