Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako urobiť skvelé jedlá z králičieho mäsa tak, aby boli naozaj delikatesou.
Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk napríklad na králika pečeného s mladou fazuľou a s krúpami, na králika na slivkách so žemľovou knedľou či na králika na citrusoch a na olivách.
Dozviete sa aj zaujímavosti, ktoré ste možno o tomto mäse nevedeli, ako ho pri príprave nevysušiť, ako ho marinovať aj pripraviť netradične.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Dozviete sa aj zaujímavosti, ktoré ste možno o tomto mäse nevedeli, ako ho pri príprave nevysušiť, ako ho marinovať aj pripraviť netradične.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na králika na deväť spôsobov nájdete v prílohe Varecha
- Králik pečený s mladou fazuľou a s krúpami
- Králik na slivkách so žemľovou knedľou
- Králik na cesnaku pečený s údeným bôčikom
- Dusený králik na zelenine
- Králik z rímskeho pekáča
- Králik na citrusoch a olivách
- Králik s karamelom a s cestovinami orechiette
- Pečené králičie stehno na grécky spôsob
- Králik na cesnaku a na víne
Prílohu Varecha nájdete v piatok 14. júna v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku