Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť zabíjačkové špeciality aj v paneláku a bez domácej zabíjačky. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na jaternice, domácu oškvarkovú nátierku alebo tlačenku. Dozviete sa aj, aké sú najlepšie prílohy k týmto dobrotám a ale aj ako pripraviť domáce oškvarky, klobásy bez údenia či huspeninu.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.
Tieto recepty na najlepšie zabíjačkové špeciality nájdete v prílohe Varecha
- Jaternicová nátierka
- Domáca tlačenka
- Zapekaná klobása s kyslou kapustou a so zemiakmi
- Jaternice
- Oškvarková nátierka
- Úhrabky - recepty babičiek
- Oškvarky z pomalého hrnca
- Huspenina
- Pečený bôčik
Prílohu Varecha nájdete v piatok 12. januára v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku