Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné jedlá z bryndze, ktorej čas prichádza práve teraz, lebo najlepšia je v máji. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na bryndzové langošíky, kuracie prsia plnené bryndzou či bryndzovník. Tiež si môžete prečítať zaujímavosti o tejto surovine, kedy je najzdravšia a aké sú rozdiely medzi jednotlivými druhmi.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.
Tieto recepty na pochúťky z bryndze na vás čakajú v prílohe Varecha:
- Bryndzové langošíky
- Kuracie prsia plnené bryndzou
- Bryndzovník
- Bryndzové slimáky
- Jarná bryndzová polievka
- Bryndzové pirohy
- Croissanty s cuketou a bryndzou
- Bryndzová nátierka
Prílohu Varecha nájdete v piatok 28. apríla v denníku Pravda.
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPríloha Varecha Magazín
Diskusia k článku