Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Príloha Varecha k vám prichádza v piatok 8. apríla na 16-tich stranách.
Keďže Veľká noc je už doslova za dverami, prinášame vám v hlavnej téme ďalšie recepty na sladké aj slané koláče. V rubrike Majstri varešky vám Tomáš Opletal, šéfkuchár hotela AC Hotel by Marriott Bratislava predstaví tipy na tapas, ktoré sú síce populárne najmä v Španielsku, ale môžu byť aj rýchlym občerstvením pre kúpačov.
Ďalšie recepty – na veselé košíčky, sú inšpiráciou z prvého čísla mesačníka Varecha, ktorý je práve v stánkoch.
Nechýba pravidelný gastroslovníček, praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravil spevák Juraj Hnilica, ktorý hovorí, že sa zamýšľa nad tým, čo je, plnený vegánsky chlieb.
Veľkonočné dezerty pripravila Michaela Smolová, autorka dvojice kuchárskych kníh Takmer zabudnuté recepty.
Naučte sa pripraviť:
- Veľkonočné tvarohové zajačiky- Opitého Izidora
- Mandľovú roládu so sviežou plnkou
- Slaný závin s plnkou z medvedieho cesnaku
- Jahodové veterníky z odpaľovaného cesta
Prílohu Varecha nájdete v piatok 8. apríla v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku